Workshops

(In verband met Corona is het niet mogelijk om voor de workshopdata in te schrijven. U kunt een mail sturen om te laten weten dat u belangstelling heeft voor een workshop en wij zullen contact opnemen over data en plaats van de workshop. Zo kunnen wij het aantal deelnemers aanpassen aan de beschikbare ruimte.)

Hieronder zijn de verschillende workshops omschreven. Heeft u nog een andere vraag of een leuk idee? Wij horen het graag.


Dagworkshop schminken
Heb je altijd al (goed) willen leren schminken? Tijdens onze dagworkshop (van 10.00 tot 15.00 uur) op zaterdag leer je de ins en outs van het schminken. Ik leer je de technieken die je nodig hebt om (beter) te schminken. De basis is belangrijk! Verder oefenen we verschillende schminkgezichten en kan je thuis aan de slag met ons eigen schminkboek, want dat krijg je er bij! Je krijgt ook een penseel en tijdens de workshop krijg je ook nog 10% korting in ons winkeltje. Uiteraard verzorgen we ook een lekkere lunch.  

De dagworkshop kost € 115,- inclusief gebruik van de materialen, lunch en korting op materialen.


Bekijk deze workshopAvondworkshop basis
Tijdens deze workshop op twee avonden (van 19.30-22.00 uur) heeft dezelfde inhoud als de dagworkshop. Ondergrond sponzen, blenden, penseeltechnieken... Je leert dus een goede basis aan voor kinderschmink. We oefenen de eerste avond meisjes-dingen en de tweede avond meer jongens-figuren. Thuis kan je met het boek aan de slag waarin stap-voor-stap staat uitgelegd hoe je een monster, kuiken en nog veel meer kunt maken.

Kosten voor de avondcursus (inclusief genoemde materialen) zijn € 110,- pp.
(inhoud van de dagcursus is gelijk aan de twee-avonden)


Bekijk deze workshopThemaworkshop tijgers
Tijdens deze workshop gaan we dieper in op alle varianten van tijgers en poezen. Ik leer je de perfecte tijgerstreep en we oefenen met verschillende vormen en soorten tijgers. Wil je een betere tijger of poes leren schminken, dan is dit de workshop voor jou!  

Kosten voor deze themaworkshop zijn € 45,-.


Bekijk deze workshopThemaworkshop Vlinders
Altijd al een vlinder willen schminken als een pro? Als je basiskennis hebt ben je welkom om verschillende vlinders te leren schminken.  We werken met diverse voorbeelden van o.a. bekende schminkers. Daarna maak je je "eigen" vlinder. Er komt natuurlijk techniek bij kijken, maar de basis (sponzen, lijnwerk) heb je onder de knie. Het gaat vooral om ideeen en uitwerking hiervan.

Kosten voor deze workshop zijn € 45,-
Avondworkshop van 19.30-22.00 uur.


Bekijk deze workshopThemaworkshop one stroke
In deze workshop leren we een hele nieuwe techniek aan. Meerdere kleuren op je penseel, lijkt makkelijk maar is soms een uitdaging! Met deze les krijg je wat meer informatie en vooral techniek over de one stroke/multicolor schmink.

Workshop van een avond. 19.30-22.00 uur.
Kosten 45,-


Bekijk deze workshop